Mad og event på Skovly

Mad og event på Skovly

Mad og event på Skovly FADB Jønnes DinnerFra Jønne’s Dinner har vi modtaget følgende – mundvandsansporende – program for menu og event på Skovly under Buejægertræffet i april.

Fredag
Fredag serveres Danmarks national ret: Stegt flæsk med persille sovs.
https://www.youtube.com/watch?v=DSDNF9cZxVA&t=138s

Maden kan serveres i og omkring Domen i det nye anlæg udenfor, hvor der fyres op under hyggen med bål og tændte fakler.

Flæsket vil blive stegt på Jønne’s store grillpande, når deltagerne indfinder sig på pladsen.

Lørdag
Lørdag serveres der Engelsk morgenmad (røræg, pølser, bacon og pandekager med sirup samt pålæg og ost). Maden serveres direkte fra grillpande som det ses på denne video: https://www.youtube.com/watch?v=DtiEBGpiLNo&t=22s

Frokost sammen dag hedder: Byg-selv-burgere/bøfsandwich direkte fra en megagrill, der i sig selv vil fungere som en slags buffet. Burgerbøffer og brød vil stå klar, så deltagerne selv kan bygge deres favorit burger.

Lørdag aften serveres gallamiddag i form af helstegt vildsvin (nedlagt med bue) og helstegt krondyr. Kødet grilles i megagrillen: https://www.youtube.com/watch?v=Ahi7uEgk-ls&t=59s

Kødet serveres med sauterede grøntsager, majskolber, broccolisalat med masser af bacon og vildtsovs. Desserten bliver pandekager med is og div.

Søndag
Søndag er der morgenmad med mulighed for at lave madpakke i form af bl.a. durumruller med rester fra dagen før.

Megagrillen, Jønne og hans bror Niels vil være på pladsen hele weekenden, og da de begge er buejægere er der nok en chance for at de ikke er at finde bag grillen hele tiden!

Vel mødt og velbekomme