FADB Buejægertræf 2017

Del indlæg

FADB Buejægertræf 2017

FADB Buejægertræf 2017 FADB 17799304 10155086394181702 5880662895186619004 nDet er vist mange år siden, der har været så mange deltagende skytter og publikummer som til dette års Buejægertræf!

Lørdag morgen stillede hele 83 skytter nemlig til første patrulje, idet både DJ’s forbundsmesterskab og den første runde af FADB skydningen om at blive Årets Buejæger blev afviklet her!

Havde glædet sig
Fredag eftermiddag var mange medlemmer ankommet kort efter middag. Flere gav udtryk for, at de havde glædet sig hele natten og derfor bare måtte afsted.
Snakken gik da også lige med det samme, og hurtigt blev hytterne fyldt op, mens folk kom på plads.

Jønne stod som altid for maden, der skulle vise sig at glide ned hurtigere, end han kunne nå at servere den. Med andre ord, så må den vist siges at være godkendt.

TAK
Fra bestyrelsen m.v. lyder der således en stor tak til hele teamet, der stod for forplejningen. De udførte et kæmpe job.

Både saunaen og de varme bade var blevet tændt i god tid, så badegæsterne gik frem og tilbage til disse på skift gennem hele aftenen.

Skål-pligt!!
Jakob Steffensen, som deltog for første gang, leverede flot skydning om lørdagen og vandt således ”lillebror-pokalen”.
Det gjorde han uden at kende traditionen vedr. skål-pligten … en tradition han til gengæld blev bekendt med i løbet af aftenen!

Men trods flere gode forsøg på at ødelægge skydeformen hos Steffensen i løbet af aftenen, holdt han stand og præsterede om søndagen samme gode skydestil.

Der skal derfor lyde et stort tillykke til Jakob Steffensen, der blev den samlede vinder med et resultat på 290 point.

”Den gamle harpe”
Lørdag aften var der akustisk intimkoncert i den nye ”Dome”, bag de varme bade.
Domen var fyldt til bristepunktet, da Ribes svar på Niels Hausgaard, spillede udvalgte numre krydret med små anekdoter.

Da han på et tidspunkt sad og snakkede om ”den gamle harpe”, trådte Anette Olsen ind og det gjorde hun, præcis som roen og klapsalverne havde lagt sig – hendes identitet for weekenden blev i det øjeblik fastlagt.

Aktion
Ud over konkurrenceskydning, var der også tid til masser af sjov og ballade på græsplænen, som var blevet omdøbt til ”aktionsbanen”.
Der var flere forskellige flyvende mål (bl.a. droner), eksploderende mål, tigere på 60 meter og meget mere.

Stemningen var under hele træffet høj og folk have en fest – så dermed vel mødt i 2018.

Her kan downloade resultaterne fra weekendens skydninger her:
2017 Lørdag 1. patrulje FM og fadb
2017 Lørdag 2. patrulje Kun fadb
2017 Søndags patrulje fadb