Årets Buejægertræf aflyses

Del indlæg

Årets Buejægertræf aflyses

Sporene efter de indledende skridt er længe sandet til, og aftalerne omkring Buejægertræffet 2020 har allerede mange måneder på bagen. Alligevel er det med beklagelse, at vi nu må konstatere, at det ikke synes muligt at gennemføre træffet, hvorfor det aflyses, allerede inden det for alvor er blevet annonceret.

Vi – i bestyrelsen – havde, som mange af jer, glædet os til de hyggelige timer sammen, gensynet med gamle venner og de altid spændende skydninger, men sådan kan det altså ikke blive i en tid med corona.
Som det ser ud nu, tror vi ikke på, at Buejægertræffet kan afvikles under ønskværdige forhold, endsige overhovedet, hvorfor vi har taget denne tunge beslutning.

Buejægere kan modstå det meste, og vi skal nok komme igen med et Buejægertræf af samme høje standard som altid, men vi kommer bare til at vente et år.

Vel mødt til den tid.

Generalforsamling
På grund af den øjeblikkelige situation med Covid-19 pandemien og de gældende retningslinjer omkring forsamlingsforbud, kan der på nuværende ikke indkaldes til den ordinære generalforsamling for FADB, som jo normalt afvikles i forbindelse med Buejægertræffet.

Der vil blive indkaldt til generalforsamling, så snart forsamlingsforbuddet ophæves fuldt ud, eller antallet af personer der kan forsamles øges, således det vil være realistisk at kunne gennemføre generalforsamlingen med et forventet antal deltagere. Endvidere forudsættes det også, at der foreligger retningslinjer til afstand mellem deltagere, krav til brug af værnemidler, muligheder for afspritning og håndvask samt evt. krav omkring servering mv.

Indtil der kan gennemføres en ordinær generalforsamling, fortsætter den nuværende bestyrelse og der disponeres i overensstemmelse med det budget for 2020, der blev vedtaget på sidste ordinære generalforsamling.

Træk og slip
Bestyrelsen

Årets Buejægertræf aflyses Aflysning FADB Buetræf 2019 8
Selv om Buejægertræffet 2020 må aflyses, skal smilet nok komme tilbage på vore læber igen – vi bliver bare nødt til vente et år.

Læs om Buejægertræffet 2019: HER